ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


George Soros a lansat un mesaj pateticla Forumul de la Davos, afirmând că de soarta Războiului din Ucraina depinde însăși soarta civilizației umane.

Miliardarul nonagenar a avertizat că invadarea Rusiei de către Ucraina ar putea reprezenta începutul unui nou război mondial devastator.

Soros s-a plâns că, din cauza războiului globalizarea bate pasul pe loc:

„Alte probleme care preocupă omenirea – lupta împotriva pandemiilor și schimbării climatice, prevenirea unui război mondial, menținerea instituțiilor mondiale – au trebuit să treacă în planul secund. De aceea spun că civilizația noastră s-ar putea să nu supraviețuiască.”

Și a conchis sumbru:

„De aceea, trebuie să ne mobilizăm toate resursele pentru a pune cât mai rapid capăt războiului. Cea mai bună – și poate singura cale de a salva civilizația noastră este de a-l învinge pe Putin cât mai repede cu putință. Este crucial.”