ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Soția ministrului israelian de interne Silvan Shalom a publicat pe contul de Twitter o glumă legată de președintele american, Barack Obama.

"Ştiți cum este cafeaua Obama? Neagră și slabă", a scris Judy Shalom Nir-Mozes celor peste 74.000 de fani de pe reţeaua de socializare. Postarea a declanşat un val de critici care u obligat-o să șteargă mesajul.

 

"Îmi cer scuze, a fost o glumă idioată pe care mi-a povestit-o cineva", a reacționat aceasta. "Președinte Obama, nu ar fi trebuit să spun mai departe această glumă nepotrivită", a insistat ea într-un mesaj adresat președintelui american. "Îmi plac oamenii, indiferent de rasa sau religia lor", a adăugat Judy Shalom Nir-Mozes. "Îmi pare rău dacă am rănit pe cineva. Sper că voi mai fi măritată după ce soțul meu va ateriza și va auzi ce am făcut", a continuat ea.

Soțul său, membru al partidului Likud condus de premierul Benjamin Netanyahu, este ministrul desemnat pentru relația cu Statele Unite, aliatul strategic al Israelului.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews