Soția ministrului israelian de interne Silvan Shalom a publicat pe contul de Twitter o glumă legată de președintele american, Barack Obama.

"Ştiți cum este cafeaua Obama? Neagră și slabă", a scris Judy Shalom Nir-Mozes celor peste 74.000 de fani de pe reţeaua de socializare. Postarea a declanşat un val de critici care u obligat-o să șteargă mesajul.

 

"Îmi cer scuze, a fost o glumă idioată pe care mi-a povestit-o cineva", a reacționat aceasta. "Președinte Obama, nu ar fi trebuit să spun mai departe această glumă nepotrivită", a insistat ea într-un mesaj adresat președintelui american. "Îmi plac oamenii, indiferent de rasa sau religia lor", a adăugat Judy Shalom Nir-Mozes. "Îmi pare rău dacă am rănit pe cineva. Sper că voi mai fi măritată după ce soțul meu va ateriza și va auzi ce am făcut", a continuat ea.

Soțul său, membru al partidului Likud condus de premierul Benjamin Netanyahu, este ministrul desemnat pentru relația cu Statele Unite, aliatul strategic al Israelului.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews