ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


René Angélil, soțul cântăreței Céline Dion, a murit la vârsta de 73 de ani, au confirmat reprezentanții acestuia, pentru revistei People. Acesta a decedat în reședința sa din Las Vegas, "după o lungă și curajoasă luptă împotriva cancerului".

Familia lui René Angélil a solicitat să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile.

René Angélil a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013. El a murit din cauza acestui tip de cancer, în timp ce se afla în casa sa, fiind totodată sub supravegherea unui medic.

 În august 2015, Céline Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soțul ei, René Angélil, dorește să își petreacă ultimele clipe din viață alături de ea și să moară în brațele sale.

Céline Dion a spus că este foarte determinată să rămână puternică, pentru a fi alături de René până la capăt. "Poți să ai genunchii care îți tremură la final, dar, atunci când cineva pe care îl iubești se îmbolnăvește și are nevoie de ajutor, nu e timpul să plângi. După aceea, desigur. Dar nu încă", a adăugat cântăreața la momentul respectiv.

"Uneori, vrea să merg alături de el într-un loc diferit. Îl întreb: «Îți e frică? Te înțeleg. Vorbește-mi despre asta». Iar René îmi răspunde: «Vreau să mor în brațele tale». Eu îi spun: «Ok, bine. Voi fi aici, vei muri în brațele mele»", a continuat artista canadiană.