ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA a comis o gafă îngrozitoare la o conferință, când a căutat-o cu privirea în public și apoi a întrebat unde este o membră a Congresului moartă luna trecută.

Biden a susținut o conferință la Casa Albă pe tema Foame, Hrană și Sănătate. La un moment dat, președintele i-a felicitat pe organizatorii evenimentului că „au inclus (pe lista invitaților) aleși din ambele partide”.

El a enumerat mai mulți participanți, printre care „reprezentantul McGovern, senatorul Braun și senatorul Booker”.

În aces moment, Biden a întrebat privind spre audiență:

„Reprezentatul... Jackie, ești aici?”

Și a insistat:

„Unde e Jackie?... Credeam că este aici...”

„Jackie” pe care o căuta în audiență Biden pare să fie Jackie Walorski, membră a Camerei Reprezentanților din partea statului Indiana, decedată luna trecută într-un accident de mașină.

Într-adevăr, Walorski a făcut parte din cei patru congresmeni care au înaintat anul trecut „proiectul legii bipartite și bicamerale care convoacă o a doua conferință națională a Casei Albe privind hrana, nutriția, foametea și sănătatea”.