ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Silviu Andrei Vlădăreanu, reîntors recent dintr-o nouă călatorie în Africa, a fost invitatul lui Rafael Udriște în studioul Universul Credinței.

El a împărtășit audienței câteva gânduri despre timpul petrecut cu copiii de la orfelinatul Mânăstirii "Sf. Maria Egipteanca" din Monde, Uganda și despre ortodoxia din Africa în general.

Totodată, pentru că întreaga lume are privirea ațintită către Regatul Unit și către noul rege, Silviu Andrei Vlădăreanu, care s-a întânit de două ori cu Prințul Charles, o dată la Sfântul Munte Athos și a doua oară la Sfânta Mănăstire Putna, a răspuns și la întrebarea care a încins mințile unora ca urmare a unui fals de presă: "S-a convertit sau nu Regele Charles la Ortodoxie în Muntele Athos?".

Răspunsul clar: NU. Mărturia sa despre întâlnirea Prințului Charles - acum Rege al Marii Britanii - cu Bătrânul duhovnic român Starețul Dionisie de la Colciu, în filmarea de mai jos: