Bisericile catolice din Sri Lanka au anulat slujba de duminică în capitala Colombo, pentru a doua săptămână la rând, pentru a proteja populația de alte atacuri, scrie Reuters.

Forțele de securitate au declarat că mențin nivelul crescut de alertă deoarece serviciile de informații au oferit rapoarte care arată că este posibil ca militanții să atace din nou înainte de începerea lunii Ramadanului. Celebrarea începe luni, 6 mai.

Ambasadorul SUA din Sri Lanka a declarat săptămâna aceasta că este foarte probabil ca unii militanți islamiști, care au fost implicați și în atacurile de Paște, să plănuiască și alte atentate.
Arhiepiscopul din Colombo, cardinalul Malcolm Ranjith, a afirmat joi că o sursă externă de mare încredere a avertizat în legătură cu un atac într-o biserică cunoscută. De asemenea, el a cerut ca toate școlile private catolice din capitală și din jurul acesteia să fie închise temporar, scrie hotnews.ro


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.