ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua pe care candidatul republican la prezidențialele din SUA, Donald Trump, a primit-o pe celebra Walk of Fame din Los Angeles, a fost vandalizată de autori necunoscuți, anunță publicația The Huffington Post.

Excentricul miliardar a primit steaua pe Aleea Celebrităților din Hollywood în 2007, pe când producea și era gazda emisiunii "The Apprentice" (Ucenicul), difuzată de canalul american NBC.

Autorii au desenat pe stea o svastică nazistă cu un spray cu vopsea, simbolul fiind ulterior îndepărtat, nu înainte de a fi imortalizat de mai mulți utilizatori de Twitter.

Potrivit Huffington Post, de când a lansat campania pentru accederea la Casa Albă, Donald Trump a făcut o serie de afirmații controversate, printre care cele în care dorește să interzică intrarea musulmanilor pe teritoriul Statelor Unite, sau cele în care îi numește pe emigranții proveniți din țările latine ca fiind "criminali" și "violatori".