ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cred că vaccinurile ARNm sunt mortale. Dovezile sunt la vedere. Sunt atât de sigur că datele susțin acest lucru, încât sunt dispus să donez MIT 10 milioane de dolari dacă pierd dezbaterea” - a anunțat Steve Kirsch pe blogul său. Mai jos, redăm postarea sa:

Profesorul de la MIT Institute Robert Langer este co-fondator al Moderna. Este miliardar. 10 milioane de dolari sunt ușor accesibili pentru el.

Tocmai i-am lăsat un mesaj telefonic în care m-am oferit să donez 10 milioane de dolari MIT dacă ar intra într-o dezbatere cu mine când voi vorbi la MIT pe 30 noiembrie, în Auditoriul Kirsch. Dacă câștigă, voi face donația. Dacă pierde, donează 10 milioane de dolari către VSRF [Vaccine Safety Research Foundation, o inițiativă a Fundației Kirsch].

I-am spus că, dacă este prea ocupat, poate trimite în locul său câți oameni vrea.

Sunt chiar dispus să intru în această dezbatere fiind în dezavantaj, doar pentru a fi corect.

Până acum, nu am primit niciun răspuns de la profesorul Langer. I-am făcut o ofertă similară decanului de știință al MIT, Nergis Mavalvala: puteți aduce câte persoane doriți pentru a apăra poziția MIT, care susține vaccinarea studenților. Voi veni singur, înarmat doar cu pachetul meu de diapozitive și cu abilitățile mele de gândire critică.

Profesorul Langer nu va accepta și nici nu va trimite vreun grup de oameni în locul său. Dacă apare, va pierde. Acest lucru i-ar distruge compania. Așa că va ignora oferta mea.

De ce? Pentru că există dovezi copleșitoare că sute de mii de oameni au fost uciși de vaccinurile anti-COVID.

Este foarte posibil că și prietenul meu, profesorul de la MIT, Paul Lagace, a fost ucis de vaccinul Covid. Paul și cu mine am fost în aceeași serie la MIT timp de 4 ani. Paul a murit în propria sa piscină (s-a înecat). Paul a fost vaccinat anti-COVID; a murit la aproximativ 100 de zile după ce a fost vaccinat, care este intervalul cel mai probabil în care apare decesul după a doua doză.

Acest lucru trebuie să se oprească! Dar, până acum, aproape toți cei care susțin narațiunea „sigur și eficient” refuză să discute pe bază de dovezi; chiar și dacă li se oferă o donație de 10 milioane de dolari. Ce vă spune acest lucru?