ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu foarte puțin timp, Donald Trump a publicat pe platforma sa, Truth Social, o scrisoare deschisă din 2018 a vedetei porno în care aceasta neagă existența oricărei relații sexuale.

Conținutul scrisorii este următorul:

 

Declarație oficială a lui Stormy Daniels

30 ianuarie 2018

 

Pentru toți cei interesați

 

În ultimele săptămâni mi s-a cerut de nenumărate ori să comentez relatările despre o presupusă relație sexuală pe care am avut-o cu Donald Trump cu mulți, mulți, mulți ani în urmă.

Realitatea este că ambele părți ale acestei presupuse relații au negat existența ei în 2006, 2011, 2016, 2017 și din nou acum, în 2018.  Nu neg această relație pentru că mi s-au plătit „bani pentru tăcere”, așa cum s-a relatat în tabloide deținute de proprietari din străinătate. Neg această relație deoarece ea nu a existat.

Nu voi mai face pe viitor alte comentarii pe acest subiect. Pentru alte informații, mă puteți contacta pe Instagram la @thestormydaniels.

 

Mulțumesc,

Stormy Daniels

 

În martie 2022, Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a pierdut și apelul la o acțiune în justiție în care Donald Trump era acuzat de calomnie.

Drept urmare, ea a fost obligată să îi plătească lui Trump despăgubiri de 300.000 de dolari.