ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă voce se desprinde din corul celor care agită panica covid-19 în Italia.  Este vorba de medicul legist Pasquale Mario Bacco din Bari, care, alături de echipa sa, a publicat încă din luna februarie un  studiu contra curentului  și despre care, spune el, autoritățile  italiene nu l-au luat în seamă, scrie BresciaToday. Medicul italian mai susține că toții morții din Italia puși în ultimele luni pe seama noului coronavirus erau „subiecți care aveau deja speranță de viață foarte scurtă”.

„Nu va exista niciodată un vaccin”, spune doctorul Pasquale Mario Bacco din Bari, care nu studiază acest virus de-acum , ci chiar de la începutul anului, explicând ca noul corpnavirus era în Italia încăp din octombrie 2019.

Studiul a fost realizat prin supunerea, în 4 etape diferite, a unui eșantion de 7.038 de persoane sănătoase la testele serologice produse de Spa Meleam, o companie americană care are mai multe birouri în Italia și care se ocupă de medicină și siguranța în muncă.
 
Testele au arătat că în Italia, virusul Sars-Cov-2 circula încă din octombrie anul trecut, dar nimeni nu a observat până la sfârșitul lunii februarie”.
Astfel,  s-a descoperit că peste 30% din populația italiană a luat contact cu Covid-19, dezvoltând anticorpi. ”Asta înseamnă că aceste persoane intraseră deja în contact cu virusul cu cel puțin trei luni și jumătate înainte, s-au îmbolnăvit și au dezvoltat anticorpii, deși sunt asimptomatice”, a precizat Bacco.

Aproape 90% dintre persoanele infectate analizate nu au manifestat niciun simptom atribuit COVID-19.

Acești  anticorpi nu sunt, însă, pe viață, ci „trăiesc” numai câteva luni, motiv pentru care, afirmă medicuul, este imposibile să fie găsit un vaccin.
„Din acest punct de vedere, SARS-Cov-2 este ca HIV. Sunt viruși care prezintă mutații. S-ar putea ca populația să fie chemată să fie supusă vaccinului în iunie, dar același vaccin nu va mai fi de ajutor în octombrie.
Eu am văzut în laborator mutațiile acestui virus, este aproape ca HIV, deci un vaccin nu va exista niciodată. Singurul lucru care ne va salva, dacă virusul ar deveni mai agresiv, este un medicament specific. Astăzi, peroanele seropozitive au o speranță de viață egală cu o persoană sănătoasă, datorită unui medicament. Duc o viață foarte normală doar că trebuie să ia una, sau două sau trei, dar, de obicei, o pilulă pe zi, deoarece au un retroviral care intră în sânge și acest lucru ajută. Și la fel va fi și pentru COVID”, declară medicul italian.
 
Bacco spune că a prezentat rezultatele studiului autorităților încă din luna martie. Dar, afirmă el,  „nici Institutul Superior de Sănătate, nici Ministerul Sănătății nu ne-au luat în seamă. Apoi, i-am prezentat datele noastre profesorului Burioni și nici nu le-a văzut”.

În prezent, sunt 30.395 de decese cauzate de Covid-19 în Italia, potrivit datelor publicate pe internet, dar în opinia doctorului Bacco, aceste cifre „au fost inventate”, deoarece „morții de COVID-19 care înainte erau sănătoși se numără pe degetele de la o mână, întrucât acest virus nu este capabil să ucidă”. „Este un virus banal, simplu. De exemplu, o persoană seropozitivă nu se îmbolnăvește de COVID=19, deoarece are HIV, care este un virus mult mai mare, care folosește aceiași receptori ca și coronavirusul, deci, chiar și în concurență, SARS-Cov-2 nu reușește să meargă pe aceiași receptori. Oriunde există un răspuns imun adecvat, este anihilat”.

Potrivit declarațiilor lui Bacco, morții care au fost internați în spitale sau care aveau patologii tumorale plurimetastazice, miocardiopatii dilatate, diabetici, paraplegici, nu pot fi considerați morți de COVID-19, pentru că „toți sunt subiecți care aveau deja speranță de viață foarte scurtă”.

Familia coronavirusului suferă absolut din cauza climei, „acest lucru vă poate spune chiar și un student la medicină din anul doi”, subliniază Bacco.

Prin urmare, din studiul realizat de grupul de medici din Bari, a ieșit la iveală (și, lucru important, era deja la sfârșitul lunii februarie) virusul Covid-19 care, ca toate coronavirusurile, este condiționat în mod semnificativ de climă.

Prin urmare, va dispărea vara și apoi va reapărea odată cu scăderea temperaturilor și, în plus, se va manifesta întotdeauna într-un mod mai incisiv în zonele mai reci ale Italiei.

Chiar și la aceeași ‘concentrație’, patogenitatea virusului va fi întotdeauna mai mare în nord, comparativ cu sudul Italiei sau cu sudul Europei, unde temperaturile, chiar și iarna, sunt mai mari”, scrie în raportul echipei lui Bacco.

„Adevărata întrebare pe care ar trebui să ne-o punem astăzi este: dar cum se întoarce acest virus în octombrie? Deoarece virusul nu a dispărut, există și supraviețuiește”, precizează Bacco.

Cum vom ieși din această situație? „Odată cu descoperirea unui medicament specific”, răspunde Bacco.