Un nou studiu publicat în Norvegia de Statistic Norway arată că copiii migranților comit mai multe infracțiuni decât părinții lor, situație care sugerează că așa zisul proces de integrare a acestora este un eșec.

Conform datelor publicate de ziarul norvegian Afterposten, persoanele de sex masculin născute în Norvegia, cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani, care provin din familii somaleze, au șanse  de 4,6 ori mai mari să fi comis o infracțiune violentă.

Bărbații din aceeași grupă de vârstă cu origini irakiene au de patru ori mai multe șanse să fi comis o crimă violentă, în timp ce același model este observat și în cazul norvegienilor care provin din familii  de marocani (3,2), de turci (2,8) și pakistanezi (2,4).

Un politician conservator susține că aceste date indică un lucru clar: acela că integrarea migranților eșuează, iar guvernul trebuie să ia în serios această situație.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews