ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou studiu publicat în Norvegia de Statistic Norway arată că copiii migranților comit mai multe infracțiuni decât părinții lor, situație care sugerează că așa zisul proces de integrare a acestora este un eșec.

Conform datelor publicate de ziarul norvegian Afterposten, persoanele de sex masculin născute în Norvegia, cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani, care provin din familii somaleze, au șanse  de 4,6 ori mai mari să fi comis o infracțiune violentă.

Bărbații din aceeași grupă de vârstă cu origini irakiene au de patru ori mai multe șanse să fi comis o crimă violentă, în timp ce același model este observat și în cazul norvegienilor care provin din familii  de marocani (3,2), de turci (2,8) și pakistanezi (2,4).

Un politician conservator susține că aceste date indică un lucru clar: acela că integrarea migranților eșuează, iar guvernul trebuie să ia în serios această situație.