ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Swedish Inheritance Fund, o agenție suedeză de stat care colectează moștenirile persoanelor care mor fără a lăsa testament sau fără ca cineva să le moștenească averile, a decis să acorde o subvenție de 1,7 milioane coroane suedeze Asociației Culturale MUMS, care face spectacole cu grupul „Among Dragons and Drag Queens” din Stockholm. Mai precis, cu travestiții care organizează spectacole și ore de lectură pentru copii.
 
Travestiții, care declară că „adoră să spună povești copiilor”, susțin că „proiectul va aduce basmele în biblioteci, dar și în o serie de alte situații”.  Travestiții vor organiza, de asemenea, ateliere care îi vor învăța pe copii cum să își organizeze evenimente „Drag Queen” prin „orientarea” lor pe calea travestiților, scrie Breitbart.

În 2006, Ministerul suedez al Sănătății a decis să excludă travestismul, fetișismul și sadomasochismul de pe lista oficială a bolilor și dereglărilor psihice, cedând astfel în fața activiștilor mișcărilor pentru drepturile minorităților sexuale.

Suedia încearcă, din câte se pare, să ajungă din urmă Anglia, unde s-a ajuns la next level, după ce travestiții au ajuns să îi învațe pe copii cele mai comune mișcări de twerking, un dans foarte în vogă în rândul afro-americanilor și care mimează mișcări sexuale destul de explicite.
 

În paralel, Big League Politics, o asociație americană a acuzat, peste Oecan,  că aceste întâlniri și cursuri pe care le organizează în biblioteci travestiții „îi vor expune pe copii transgenderismului”, avertizând asupra pericolului la care sunt supuși minorii, prin sexualizare prematură.

Drug Queen Story Hour (DSQH), un program construit în jurul „travestiților care citesc povești copiilor în școli și librării”, găzduit în principal în bibliotecile publice, s-au răspândit în mai multe țări occidentale, în special în Canada, Statele Unite și Regatul Unit.  Scopul declarat al creatorilor este de a „prinde imaginația și de a ne juca cu fluiditatea de gen a copilăriei”, de „a le oferi copiilor modele de travestiți perfecți”.

„Ora de Povești a Travestiților captează imaginația și joaca fluidității de gen a copilăriei și oferă modele de rol pozitive”, se spune pe site-ul Drag Queen Story Hour. „Copiii pot vedea oameni care sfidează restricțiile rigide de gen și să își imagineze o lume în care oamenii de pot prezenta așa cum vor.”

Fotografiile publicate pe site-ul grupului prezintă bărbați machiați cu sâni falși și o mulțime de accesorii vestimentare feminine citindu-le unor copii care adesea nu depășesc vârsta unor bebeluși.