ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suedia își deschide porțile cu generozitate către tot mai mulți migranți cu un site al guvernului care își anunță un generos sistem de beneficii, în timp ce fostul CEO al producătorului auto Scania avertizează că mulțimea de străini împinge țara spre război civil.
 
Fostul director general al companiei de camioane Scania a avertizat că Suedia se îndreaptă spre un război civil din cauza imigrării în masă, care nu mai poate fi controlată, scrie prisonplanet.

Afaceristul Leif Östling a declarat că venirea în Suedia a atâtor migranți care nu au reușit să se integreze în societatea suedeză creează un teren fertil pentru tulburări violente.

„Am acceptat prea multă lume din afară. Cei care provin din Orientul Mijlociu și Africa trăiesc într-o societate pe care noi părăsit-o în urmă cu aproape o sută de ani”, a spus el.

Exploziile și atacurile cu grenade au luat amploare în multe orașe suedeze, o mare parte din tulburări fiind puse pe seama bandelor de migranți.  Numărul agresiunilor sexuale și al infracțiunilor violente este, de asemenea, în creștere.

Östling a subliniat problemele legate de integrare prin propria sa experiență de la conducerea Scania, unde aproximativ 90 din 100 de migranți somalezi angajați să lucreze pentru companie au fost concediați sau au plecat, deoarece nu au putut ajunge la timp sau nu au putut lucra în echipă.

Afaceristul a adăugat că speră ca problemele țării să poată fi rezolvate în termen de 10 ani, în caz contrar existând riscul izbucnirii unui război civil, fiind nevoie ca militarii să intervină pentru a face față tulburărilor violente în zonele locuite de migranți.
 
Suedia.se, un site administrat de guvern, invită migranții să facă călătoria spre nord și detaliază beneficiile de care pot beneficia. De la cel mai lung concediu din lume pentru creșterea copilului (deși majoritatea nou-veniților din Orientul Mijlociu și din Africa rămân șomeri), Suedia oferă imigranților și îngrijiri stomatologice gratuite, dar și alocații consistente pentru copii.