Multe instituții suedeze din învățământul preșcolar, finanțate de guvern,  sunt „neutre din punctul de vedere al genului”, motiv pentru care îi învață pe copii să respingă înclinațiile lor naturale față de activitățile masculine sau feminine. În schimb, susțin necesitatea ca micii suedezi să desfășoare activități asociate, de obicei, cu sexul opus.

„Abordarea preșcolară față de sex a devenit acum o întrebare obișnuită înainte de înscrierea copiilor în aceste instituții”, scrie New York Times, care realizează un profil al acestor școli. Iar profesorii suedezi „fac tot ce pot pentru a deconstrui” genul, scrie LifeSiteNews.

Din 1998, programa de stat a cerut cadrelor didactice să „contracareze rolurile tradiționale ale genurilor și modelele de gen”, iar școlile, în număr deloc de neglijat, abordează acest lucru în moduri diferite. Mulți copii suedezi încep să frecventeze aceste programe deși unii au doar  au doar un an.

La începutul acestui experiment social masiv, „băieții și fetele de la instituțiile preșcolare au fost separați, pentru o parte a zilei, și au fost antrenați în activități asociate cu genul opus. Băieții și-au masat picioarele. Fetele au fost puse să se plimbe aproape dezbrăcate prin zăpadă sau să deschidă fereastra și să strige cât le ține gura.

Acum, cei care conduc aceste instituții pro gender folosesc o varietate de tehnici pentru a elimina sexul din sala de curs, astfel încât fetele să se comporte ca băieții și viceversa. Împiedică copiii să se joace numai cu alți băieți sau fete. Băieții sunt trimiși să se joace la bucătărie, în timp ce fetele practică „strigătul”. Mai mult, acum există așa ziși „specialiști de gen” , adică personal instruit să poată aborda probleme cum ar fi refuzul băieților de a picta sau de a dansa.

De  asemenea, băieții pot purta rochii, iar profesorii au motive să jubileze când fetițele devin mai puțin feminine. Un băiețel de trei ani,  Otto, nu a auzit niciodată de la nimeni, „nici de la bunicii sau dădaca sa, nici de la ceilalți copii de 3 ani”, că băieții nu pot purta rochii. Așa că mama lui  spune că ar dori ca fiul său să continue să poarte veșminte de fetiță.

O tânără profesară din Suedia a declarat pentru New York Times că „se simte deranjată” atunci când vede copiii prietenilor ei îmbrăcați în albastru și roz. Consideră că este p "responsabilitate" ca ea să le spună acestora că îmbrăcarea fetițelor în roz și a băieților în albastru reprezintă o mare „eroare”.


„Această de-sexualizare completă societății va conduce la instituirea unor guverne mult mai puternice”, consideră fostul analist de informații Stella Morabito, cunoscută pentru atitudinea împotriva teoriei de gen într-o țară în care această nebunie nu mai pare a avea limite. „Dacă eliminați din lege diferențele dintre sexe, puteți să eliminați și recunoașterea de către stat a  familiei biologice, astfel încât statul să poată reglementa relațiile personale și să-și consolideze puterea mai mult ca niciodată”, a explicat Morabito într-un discurs din 2016


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews