ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada 12-14 februarie 2024 a avut loc o nouă ediție a Summitului Guvernului Mondial, potrivit site-ului oficial al evenimentului, worldgovernmentsummit.org. Evenimentul se desfășoară anual la Dubai, Emiratele Arabe Unite.  

Potrivit wikipedia, Summitul Guvernului Mondial (World Government Summit) este un eveniment anual care reunește lideri ai guvernelor „pentru un dialog global despre procesul și politicile guvernamentale, cu accent pe problemele futurismului, inovației tehnologice și alte subiecte”.

În acest an, o apariție-surpriză a fost cea a lui Tucker Carlson, care le-a spus participanților că „actuala administrație [a SUA] este evident incompetentă, iar președintele este senil, acesta nu este un atac, toată lumea o știe”.

Carlson a fost prezent la summitul anual, după ce a realizat, la începutul săptămânii trecute, un interviu istoric cu președintele rus Vladimir Putin, a cărui acuitate mintală intactă vine în contrast accentuat cu cea a lui Biden.

Tucker a spus că nu știe ce se va întâmpla în timpul alegerilor din SUA, dar că un lucru este cert: „Acum s-a confirmat săptămâna aceasta într-un raport cu care sunteți cu toții familiarizați… și asta este foarte trist”, a adăugat el.

Potrivit modernity.news, Tucker s-a referea la concluzia consilierului special Robert Hur, care a spus că Biden nu își amintește când a fost vicepreședinte sau în urmă cu câți ani a murit fiul său Beau.

Biden a răspuns la raport enervându-se și strigând la reporteri și susținând că memoria lui este bună, înainte de a-l confunda pe președintele Mexicului cu cel al Egiptului.  

Drept reacție, Donald Trump a cerut să se efectueze teste cognitive pentru toți candidații la președinție.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat ulterior, într-o conferință de presă, că este perfect normal a confunda actuali lideri mondiali cu cei care au murit de zeci de ani, așa cum a făcut Biden de două ori în ultimele săptămâni.