ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decizia SUA de a bombarda Siria săptămâna trecută a părut extrem de surprinzătoare și a fost luată de cine nu se aștepta nimeni. 

Conform unei informații publicate de The Telegraph, Donald Trump nu a ținut cont de deciziile Armatei americane ci de dorința...fiicei sale. Eric Trump, fiul președintellui, a declarat că sora sa s-a folosit cel mai probabil de influența pe care o are asupra președintelui Statelor Unite, pentru a-l încuraja să lanseze acțiunea militară asupra bazei forțelor guvernamentale siriene de la al-Shaayrat.

”Ivanka este mamă a trei copii și se bucură de influență. Sunt sigur că ea a spus: Ascultă-mă, ăsta este un lucru oribil. Tatăl meu va acționa în asemenea momente. Și apropo, el s-a arătat în ultimii doi ani împotriva oricărei acțiuni în Siria. Apoi un lider și-a gazat proprii oameni, femei și copii”, a precizat Eric Trump.

Deși nu face parte din administrația prezidențială, acesta a susținut că președintele a fost puternic afectat de imaginile copiilor răniți de armele chimice din provincia Idlib.

”Eu stau departe de politică și stau departe de administrație, dar poți să vezi cât de afectat era de imaginile copiilor. Nu există nicio persoană decentă în lumea asta care să nu fie afectată profund de ce s-a întâmplat, după ce a văzut imagini cu acei copii udați cu furtunul pentru ca pielea să nu ardă pe ei. Oribil! Acei oameni sunt bestii și mă bucur că a răspuns în acest mod”, a completat Eric Trump, care a preluat conducerea imperiului financiar al familiei după învestirea lui Donald Trump la Casa Albă.