ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sute de mii de persoane au participat, în acest an, la Marșul pentru Viață organizat în capitala Statelor Unite ale Americii. 

Printre cei care au luat parte la eveniment s-a aflat și vicepreședintele SUA, Mike Pence. Acesta a dat citire mesajului trimis de către Președintele Americii, Donald Trump.

Grație siteului știripentruviață, vă putem oferi traducerea mesajului președintelui american:

 

„Sunt mândru să urez bun-venit zecilor de mii de familii, studenților, oamenilor de toate credințele și profesiile, care au venit în capitala noastră pentru cea de a 46-a ediție a Marșului anual pentru viață.
Aceasta este o mișcare fondată din dragoste, care se bazează pe disctincția și demnitatea fiecărei vieți umane. Când ne uităm în ochii unui nou-născut vedem frumusețea sufletului uman și maiestuozitatea creației lui Dumnezeu. Știm că fiecare viață are valoare și merită protejată. Ca președinte voi apăra întotdeauna primul drept prevăzut în Declarația de Independență a Statelor Unite, dreptul la viață.


În prima săptămână de mandat am reintrodus prevederile „New Mexico Policy”, acționăm hotărât să protejăm libertatea religioasă a medicilor, asistentelor și a organizațiilor de caritate, am lansat o propunere pentru a interzice ca banii contribuabililor să fie dirijați către orice clinică unde se efectuează avorturi. 
Susținem alternativa adopției sau centrelor sociale, inclusiv prin intermediul serviciilor de adopție religioase.

Susțin inițiativa Senatului de a introduce cu titlu permanent un amendament care să interzică finanțarea avorturilor de către contribuabili.

Astăzi am adresat o scrisoare Congresului în care am afirmat foarte clar că voi bloca prin veto orice lege care slăbește protejarea vieții umane și am tot sprijinul pentru aceasta.

Orice copil este un dar sacru de la Dumnezeu și așa cum spune și tema Marșului pentru viață, fiecare persoană este „unică din prima zi”. Este o propoziție foarte importantă, „unic din prima zi”, și acesta este adevărul.

Vreau să le mulțumesc americanilor care au venit din toată țara pentru a demonstra pentru viață. În special vreau să mulțumesc foarte numeroșilor tineri care ne dau speranță pentru viitor. Vom lucra împreună să salvăm viețile copiilor nenăscuți, pentru ca aceștia să aibă șansa de a trăi, iubi, prospera și realiza visele, să binecuvânteze națiunea noastră și să își atingă întregul potențial glorios.”