ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Congresmenul Mike Waltz a făcut luni dezvăluiri senzaționale în cadrul emisiunii lui Stuart Varney la Fox Business Network.

Waltz a declarat că oficiali de la Pentagon l-au informat în cursul weekendului despre faptul că baloanele chinezești de spionaj au străbătut într-adevăr cerul Statelor Unite și în timpul în care Donald Trump era președinte.

Bomba aruncată de Waltz este că secretarul pentru Apărare de la acea vreme, generalul James Mattis, a luat decizia de a NU îl informa pe președintele SUA.

Motivul: Mattis credea că Trump este„prea provocator și agresiv”.

Dacă relatarea congresmenului Waltz este adevărată, ne aflăm în fața unui caz flagrant de trădare: șeful Pentagonului i-a ascuns Președintelui SUA un eveniment important, permițând unui rival al Americii să spioneze nestingherit.

Declarația lui Mattis, că Trump era „prea provocator și agresiv” vine în  contradicție cu faptul că Donald Trump este primul președinte al SUA din ultimii 40 de ani care nu a pornit nici un război în mandatul său.

Iată declarația lui Waltz:

„Biroul meu a fost informat de către biroul Secretarului Apărării al Pentagonului actual că acest lucru (survolul unor baloane chinezești de spionaj) s-a produs deasupra Floridei, s-a produs deasupra Texasului și că s-a mai produs și înainte.

„Avem întrebări mai amănunțite, dar ceea ce este neclar în acest moment, Stuart, este dacă Pentagonul, în timpul administrației Trump a informat Casa Albă și i-a oferit opțiunea de a acționa sau a decis să nu îi informeze din cine știe ce motive.

„Și există niște ipoteze, am discutat cu oficiali ai administrației Trump în weekend, că Pentagonul a făcut deliberat acest lucru (nu l-a informat pe Trump) deoarece au considerat că este prea provocator și prea agresiv.

„Așa că asta este ceea ce trebuie să aflăm, și o persoană pe care aștept să o aud, și care nu a vorbit până acum, este fostul secretat al Apărării, generalul Mattis, care era secretar în acea perioadă.”

Joe Biden și conducerea actuală a Pentagonului au declarat că baloane de spionaj chinezești au survolat Statele Unite și în timpul lui Donald Trump.

Trump a dezmințit indignat acest lucru. Acum trebuie luată în calcul și varianta ca el să nu fi fost informat.

Încă un act de sabotaj la adresa președintelui SUA și de trădare națională!