ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce zilele trecute Donald Trump a explicat americanilor că stânga a fost confiscată de extremiști și anarhiști anticreștini, marți, președintele SUA și-a redus mesajul din  ultimele două săptămâni ale campaniei,  spunându-le americanilor că au de făcut o alegere simplă: „Visul American vs gaura iadului socialist”.
 
„Dacă Joe Biden va fi ales, a avertizat Trump într-un interviu acordat „Fox & Friends”, „democrații vă vor lua armele, petrolul și pe Dumnezeu”.
 
Răspunzând unei întrebări, Trump a vorbit despre ceea ce crede că îl diferențiază de candidatul democrat. „Sunt multe lucruri individuale”, a spus Trump, „indiferent dacă este vorba de al Doilea Amendament sau de energie sau toate aceste lucruri, ei vor să vă crească impozitele, eu vreau să vă scad impozitele, reglementările, toate acestea. Concluzia: Visul american. Marele Vis American versus o gaură a iadului socialist”. Și, a mai spus Trump, SUA nu ar fi „diferită de Venezuela” sub administrația Biden. „În urmă cu 20 de ani Venezuela era de neimaginat. Și acum nu au apă, nu au mâncare, nu au medicamente. Singura diferență este că noi am fi mult mai mari”, afirmă Trump, care susține și că o administrație Biden va duce la „medicina socializată”. 
 
Biden are în prezent un plan de „protejare” pe baza actului de îngrijire  medicală din epoca Obama „oferind americanilor mai multe opțiuni, reducând costurile îngrijirii sănătății și făcând sistemul nostru de sănătate mai puțin complex”. 

Trump a adăugat: „Vor să mergi la un spital dacă ai o răceală. Să te lase fără serviciile medicale. Vor să vă ia armele, să lase poliția fără fonduri sau la cel puțin să vă schimbe radical poliția. Uitați-vă ce fac în Minneapolis, în Seattle”, a spus președintele cu referire la reducerea  bugetului poliției din cele două orașe.
 
Nu vom permite ca această țară să ajungă o națiune socialistă!, a spus Trump în finalul interviului.