ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântărețul și actorul din Marea Britanie Darius Campbell Danesh, care a devenit cunoscut în emisiunile TV de talente Popstars și Pop Idol în urmă cu două decenii, a murit la vârsta de doar 41 de ani.

Scoțianul a ajuns pe locul III la emisiunea de talente Pop Idol în 2002. Apoi a ajuns pe primul loc în Marea Britanie, mai târziu în acel an, cu piesa Colourblind, în timp ce albumul său „Dive In” a ajuns în top 10, potrivit BBC.

Ulterior, a devenit star West End, apărând în muzicaluri precum „Chicago”, „Guys and Dolls”, care a obținut premiul Olivier.

El a fost găsit mort în apartamentul său din SUA, a anunțat marți familia sa, după cum relatează BBC.

„Cu mare tristețe anunțăm moartea lui Darius Campbell Danesh. Darius a fost găsit fără suflare în pat, în apartamentul său din Rochester, Minnesota, pe 11 august, și a fost declarat decedat după-amiaza de către biroul local al medicilor legiști”, au spus aceștia într-un comunicat.

Aceșția au mai precizat că „secția de poliție locală a confirmat că nu au existat semne de intenție sau circumstanțe suspecte. Cauza morții sale subite nu este cunoscută în acest stadiu, iar investigațiile medicale continuă. Vă rugăm să respectați dorința noastră de intimitate în acest moment, în care încercăm să ne împăcăm cu pierderea tragică a fiului și a fratelui nostru.”

Fani și celebrități i-au adus omagii, inclusiv cântărețul devenit prezentator Rylan Clark, care a devenit cunoscut prin emisiunea X Factor.