ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



După 108 ani de tradiție, cercetașii americani (Boy Scouts) își schimbă numele care i-a făcut celebri pentru a se închina zeului Corectitudinii Politice.

Cercetașii americani au anunțat că în curând vor renunța la  cuvântul „Boy” pentru a corespunde teoriei de gen și a fi mai „incluzivi”. Anunțul a provocat un val de reacții negative pe Twitter, criticii considerând că această  schimbare a numelui nu face decât să confirme faptul că tinerii cercetași americani sunt in mod intenționat emasculați.
 
Odată ce fetele vor primi permisiunea de a se alătura mișcării, așa cum s-a anunțat recent, Boy Scouts vor deveni oficial cunoscuți drept Scouts BSA, în 2019, pentru a reflecta natura „incluzivă” a unei organizați vechi de peste 100 de ani. Consiliul de administrație al organizației a votat în unanimitate să accepte toți copiii, indiferent de sex, anul trecut, în toamnă. În prezent există aproximativ 2,3 milioane de cercetași în Statele Unite - în scădere cu aproape 30%  față de anul 2000, scrie RT.

Schimbarea numelui Boy Scouts este însă considerată un nou pas pentru deconstruirea genului, astfel încât să se plieze cât mai bine pe teoria de gen.

„RIP. Boy Scouts, 1910-2018. O altă instituție a fost asediată de corectitudinea politică. Liberalismul duce la putrezirea a tot ceea ce a fost odată bun odată în societatea noastră”, a comentat jurnalistul Lucian B. Wintrich pentru site-ul Gateway Pundit.

„Acesta este războiul cultural cu care ne confruntăm. Scopul stângii este acela de a converti oamenii în ființe slabe, inutile”, a scris Allen West, comentator politic și fost congresman american.

Un alt fost congresman, Joe Walsh, a împărtășit o opinie similară: „Facem tot posibilul pentru a ridica o generație de băieți care nu se vor putea apăra pe ei înșiși, familia sau țara”, a scris Walsh.

Ironia unor comentatori de pe rețelele sociale a mers până acolo încât au sugerat ca, dacă sunt atât de subjugați de „corectitudinea politică" și „feminism”, cei din conducerea Boy Scouts ar trebui să o redenumească, mai bine, în Soy Scouts (cercetașii de soia).

Fondată în 1910, mișcarea Boy Scouts numără aproximativ patru milioane de membri - adulți și tineri - și organizează activități în aer liber pentru băieți cu vârste cuprinse între 7 și 21 de ani.