ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ahmad Almohammad, teroristul ISIS care s-a aruncat în aer pe Stade de France, apare într-o filmare din octombrie, dintr-o tabără de refugiați din Serbia, în timp ce se distra la o petrecere.

Teroristul ar fi intrat în Europa cu pașaport sirian, ascunzându-se printre refugiați. El ar fi ajuns întâi pe insula Leros din Grecia, pe 2 octombrie. Apoi ar fi călătorit prin Balcani ca refugiat, ajungând pe 7 octombrie în Serbia, spun autoritățile de la Belgrad, citate de Daily Mail.
 
Publicația britanică, citată de aktual24.ro, a prezentat și un clip, încărcat pe YouTube pe 20 octombrie, în care Ahmad Almohammad se distrează la o petrecere în tabăra de refugiați de la Presevo, în sudul Serbiei. El poate fi văzut bătând din palme lângă o femeie în vârstă care dansează.

Ministrul de Interne al Serbiei a confirmat că numele de Almohammad a fost înregistrat printre refugiații de la Presevo. Un purtător de cuvânt al taberei de la Presevo a declarat că „există rapoarte neconfirmate că unul dintre atacatorii de la Paris apare în această înregistrare video”.