ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ahmad Almohammad, teroristul ISIS care s-a aruncat în aer pe Stade de France, apare într-o filmare din octombrie, dintr-o tabără de refugiați din Serbia, în timp ce se distra la o petrecere.

Teroristul ar fi intrat în Europa cu pașaport sirian, ascunzându-se printre refugiați. El ar fi ajuns întâi pe insula Leros din Grecia, pe 2 octombrie. Apoi ar fi călătorit prin Balcani ca refugiat, ajungând pe 7 octombrie în Serbia, spun autoritățile de la Belgrad, citate de Daily Mail.
 
Publicația britanică, citată de aktual24.ro, a prezentat și un clip, încărcat pe YouTube pe 20 octombrie, în care Ahmad Almohammad se distrează la o petrecere în tabăra de refugiați de la Presevo, în sudul Serbiei. El poate fi văzut bătând din palme lângă o femeie în vârstă care dansează.

Ministrul de Interne al Serbiei a confirmat că numele de Almohammad a fost înregistrat printre refugiații de la Presevo. Un purtător de cuvânt al taberei de la Presevo a declarat că „există rapoarte neconfirmate că unul dintre atacatorii de la Paris apare în această înregistrare video”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews