ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump, care probabil va fi candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidențial din SUA, pare să fi adoptat o poziție mai moderată și mai serioasă decât până acum, deși unii analiști sunt sceptici în legătură cu această atitudine, notează cotidianul The New York Times.

"Înțeleg responsabilitatea poziției de candidat și nu vă voi dezamăgi niciodată", a declarat Trump într-un discurs rostit marți seară.

"Vă voi face mândru de Partidul Republican și de mișcarea noastră politică", le-a spus Trump simpatizanților.

Donald Trump a evitat orice critici vehemente, comentariile de tip rasist sau ofensator.

 "O serie de pași greșiți și atacuri capricioase - vizând foști rivali, grupuri etnice ori religioase - au stârnite temeri că domnul Trump va spulbera șansele republicanilor de a obține postul de președinte al SUA și de a menține majoritatea în Senat. Acum, tonul s-a modificat în doar câteva zile, devenind calm", observă The New York Times.

Însă nu toată lumea este de această părere. "Discursul de marți nu schimbă prea multe", afirmă Dan Senor, fost susținător al sanatorului Marco Rubio în cursa prezidențială.

"Chiar și de această dată există speculații că poate că spune lucruri ofensatoare pentru că de fapt crede în ele", a subliniat Dan Senor.