Premierul britanic, Theresa May a declarat dumincă, după ce Consiliul European a aprobat acordul ieșirii Marii Britanii din UE, că va colabora în continuare cu statele europene, în urma Brexit-ului, informează Cotidianul.

Premierul britanic, Theresa May  consideră acordul de dumincă un eveniment benefic, care va fi supus votului Parlamentului luna viitoare. "Am negociat cel mai bun acord posibil. Acesta este cel mai bun acord posibil. Părăsim Uniunea Europeană, dar nu părăsim Europa”, a spus premierul.

Theresa May este optimitstă în ceea ce privește viitorul Marii Britanii, deoarece îl consideră util pentru întregii cetățeni. Conform afirmațiilor ei, Parlamentul va vota înainte de Crăciun acordul cu privire la Brexit.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.