ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cursurile din toate grădinițele, școlile și liceele din București vor fi suspendate vineri, 31 mai, când începe oficial vizita Papei Francisc în Capitală, a decis Inspectoratul Școlar.
 
Cursurile vor fi suspendate parțial și în ziua de joi, în unitățile de învățământ aflate în zona traseului principal al Suveranului Pontif, scrie libertatea.ro

Inițial, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a propus să fie închise pe 31 mai doar școlile de pe traseul oficial al Papei și cele aflate pe o rază de 1-2 kilometri. Directorul general al ISMB a anunțat însă decizia de a închide toate unitățile de învățământ în ziua de vineri și parțial joi. 

Suveranul Pontif va ajunge în Capitală vineri, 31 mai. El va fi așteptat pe Aeroportul Otopeni de președintele Klaus Iohannis și de soția sa, apoi va merge pe bulevardele din București celebrul Papamobil, unde va fi întâmpinat de românii care îl vor aștepta.