ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un deputat suedez care a fost ales în Paralmentul de la Stockholm ca reprezentant al democraților, formațiune anti-imigrație din Suedia, dar care nu se mai regăsește pe listele electorale pentru alegerile generale din 2018, afirmă că vrea să imigreze în Ungaria. Pentru a scăpa de imigranții care i-au invadat țara.

Kent Ekeroth a declarat pentru ziarul Svenska Dagbladet (SvD) că Suedia ar trebui să învețe din exemplul Ungariei, țară în care el vrea să imigreze in acest an tocmai pentru că nu are imigranți, ca Suedia, scrie The Local.se.

„Pentru început, aș spune că ei nu au imigrație. Este cel mai important lucru, iar ei își apreciază cultura proprie și fundamentele pe care se bazează civilizația europeană”, a explicat politicianul.

El spune că va imigra în Ungaria odată ce mandatul său de deputat se va termina, înaintea alegerilor din septembrie.

Ekerot și-a atras critici în 2012, când în presă a apărut un filmuleț în care politicianul, alături de alți colegi de partid,  înarmați cu răngi de fier, amenințau un bărbat beat.

Suedia s-a confruntat, în ultimii ani, cu creșterea infracționalității și a violențelor provocate de imigranți. Ca și în Germania, țara scandinavă este plină de așa numitele „no-go zone”, locuite de imigranți, dominate de violență. Este vorba de zone din orașele suedeze în care rata criminalității a crescut semnificativ după sosirea valului de imigranți, unde se comit multe violuri, agresiuni sexuale, a sporit traficul de droguri și pe străzi pot fi văzuți copii ce au arme asupra lor.
 
Premierul suedez Stefan Löfven califica anul trecut drept „iresponsabilă” afirmația președintelui Trump potrivit căreia  Suedia are probleme cu criminalitatea din cauza politicii privind imigrația, acuzându-l pe liderul american că îi defăimează țara. Ultimul an, marcat de un atentat sângeros în centrul capitalei suedeze și de violențele comise în cartierul Rinkeby, o zonă locuită in special de imigranți, l-a determinat pe premierul suedez să-și nuanțeze poziția și să înceapă să gândească precum președintele american.