Poliția chineză a arestat un fugar care se ascundea, de 17 ani, după ce evadase din închisoare, folosind dronele.
 
Bărbatul, Song Jiang, în vârstă de 63 de ani, fusese închis pentru trafic de femei și copii, dar, în 2002, a reușit să evadeze, informează BBC.

El a trăit în tot acest timp într-o peșteră minusculă, neavând niciun contact cu lumea exterioară.
 
Poliția din Yongshan a primit indicii despre locul unde se află Song la începutul lunii septembrie, date care i-au condus către munții  din provincia Yunnan, din sud-vestul Chinei.

Autoritățile au trimis drone suplimentare pentru a ajuta ofițerii de poliție în căutările lor.  Potrivit poliției, bărbatul a trăit atât de mult timp în izolare, încât nu mai putea comunica.

Fugarul a fost trimis înapoi la închisoare.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews