ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel puțin 13 persoane au murit într-un incendiu izbucnit într-un bar din Rouen, informează publicația Paris-Normandie, citată de Agerpres.

Potrivit site-ului publicației franceze, poliția a fost sesizată asupra unui incendiu declanșat la subsolul unui bar în noaptea de vineri spre sâmbătă, pompierii fiind alertați la ora locală 0:50.

Șase persoane rănite, dintre care una în stare de urgență, au fost extrase și tratate pe loc, iar pompierii au scos totodată 13 persoane decedate: tineri cu vârste între 18 și 25 de ani a căror identitate la acest moment nu a fost stabilită.

Poliția din Rouen a condus la audieri 11 martori ai dramei.

Potrivit informațiilor obținute la fața locului, barul Cuba Libre ar fi fost rezervat vineri pentru o petrecere, iar când persoanele invitate au aprins lumânările tortului, s-ar fi declanșat incendiul.