ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia unei studente la Medicină în vârstă de 20 de ani din Kansas este devastată după ce tânăra a decedat în urma unui stop cardiac la doar o zi după primirea vaccinului Covid-19.

Într-o postare pe Facebook marți, familia studentei Regan Lewis a comentat că „nu putem spune cu siguranță că există o legătură” între moartea ei prematură și vaccinul Covid pe care l-a primit cu o zi înainte pentru a putea participa la studiile clinice ale școlii de asistență medicală.

„Nu putem spune cu siguranță că există o legătură, dar frumoasa noastră fiică sănătoasă, de 20 de ani, Regan Lewis, a fost vaccinată anti-Covid ieri, pentru a putea participa la studiile ei”, a scris pe Facebook mama lui Regan, Connie, transmite infowars.com

 
„Astăzi a intrat în stop cardiac și a fost transportată cu avionul la Kearney. Ea este conectată la un ventilator și se luptă între viață și moarte. VA ROG SĂ VĂ RUGAȚI PENTRU EA!”

Într-o actualizare ulterioară, Connie a dezvăluit mai târziu că ritmul cardiac al fiicei ei a scăzut, iar tânăra a murit la scurt timp după aceea.
 
Potrivit necrologului ei, Regan „a crescut la ferma familiei, unde îi plăcea să fie în preajma animalelor. Îi plăcea să antreneze cai, să lucreze și să sorteze vite și să conducă combina.”

„Regan era și o artistă talentată și îi plăcea pictura. Pe lângă îngrijirea animalelor, Regan se pricepea la îngrijirea oamenilor, ceea ce a determinat-o să urmeze o carieră în asistența medicală. Regan a evoluat de la o certificare CNA la una CMA, iar apoi, în mai 2022, a devenit asistent medical autorizat. Ea a lucrat la Colby Health and Rehab și își continua studiile la Colby Community College pentru a-și obține diploma de asociat în Asistență medicală.”

Infowars a relatat în mod repetat despre decesele premature ale unor persoane, care au murit la câteva ore, zile și săptămâni de la primirea vaccinurilor Covid, unii dintre aceștia fiind forțați să facă vaccinurile experimentale mARN în contextul impunerii obligativității la locul de muncă.

În ciuda numeroaselor decese documentate, autoritățile medicale continuă să susțină că „legătura de cauzalitate nu este egală cu o corelație” și că vaccinurile experimentale sunt complet „sigure și eficiente”.