ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil de șase luni a murit subit din cauza unor afecțiuni circulatorii și cardiace. Copilul a murit la zece zile după ce a primit patru vaccinuri. Printre vaccinurile care i-au fost administrate a fost noul vaccin anti-Covid, transmite independentsentinel.com.  

Copilul a suferit „afecțiuni circulatorii sau cardiace asociate unui șoc”. A fost o „moarte subită... După somnul de după-amiază, a fost găsit fără puls în pătuț”. Cazul a fost raportat în sistemul VAERS.  

Pe lângă vaccinul Pfizer împotriva coronavirusului, copilul a primit următoarele vaccinuri pe 16 septembrie 2022 și a murit pe 26 septembrie:
Pediarix (DTAP + HEPB + IPV) de la GlaxoSmithKline
Vaccinul anti-gripal cvadrivalent FluLaval de la GlaxoSmithKline
PREVNAR13 de la Pfizer/Wyeth
RotaTeq (Rotavirus) de la Merck (vaccin ARNm)

Copilul avea o infecție la ureche în acel moment.

Texas Lindsey a raportat despre caz pe Twitter. „Acest democid trebuie să se încheie”, a scris ea. Democidul este un termen inventat de politologul Rudolf Rummel și înseamnă crimă comisă de către guvern.

Desigur că medicul, care a administrat toate acele vaccinuri simultan în timp ce copilul avea o infecție la ureche, a urmat recomandările guvernului. Moartea subită a fost raportată la VAERS pe 15 octombrie, iar informația a fost făcută publică pe 13 ianuarie.