ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ceremonia de deschidere a Campionatelor Europene de Patinaj Artistic, de la Espoo, în Finlanda, a dorit să transmită un mesaj „incluziv”, pentru „diversitate” și „egalitate de gen”.

De aceea, în program, a fost inclus primul patinator „transsexual” din istoria acestui sport.

Finlandezul Markku-Pekka Antikainen și-a descoperit târziu dragostea pentru patinajul artistic: la 49 de ani.

Tot târziu, și-a descoperit și adevărata identitate: „femeie de gen neutru”, drept care și-a schimbat numele în Minna-Maaria Antikainen.

Ajuns(ă) la venerabila vârstă de 57 de ani, Minnei-Maaria i-a fost rezervat un rol simbolic în cadrul ceremoniei de deschidere a Campionatelor Europene, care a avut loc pe 25 ianuarie.

Nu au contat aptitudinile sportive îndoielnice. Mai exact că abia se putea ține pe gheață. Important era mesajul.

Însă, dacă nu cumva organizatorii au dorit să o facă de râs pe Minna-Maaria și să saboteze „cauza trans”, rezultatul a fost catastrofal.

Iată-l mai jos, fără alte comentarii:

 

Iar aici puteți vedea și una dintre „performanțele” anterioare, care au „recomandat-o” și pentru care a fost aleasă de organizatori să participe la Campionatul European: