ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul micuțului Alfie Evans, căruia statul britanic îi refuză dreptul a de lupta pentru viață în altă țară (Italia), a impresionat foarte mulți oameni din întreaga lume.

Miercuri seară, micuțul a primit o nouă lovitură din partea sistemului judiciar britanic, care a decis să respingă apelul părinților săi la decizia de a fi lăsat să „moară cu demnitate”, deși un spital din Italia e pregătit să-l preia și să-l trateze, pe banii lor. Copilul, după 48 de ore de când a fost deconectat de la aparate, continuă să lupte pentru viața lui.

Siteul LifeSiteNews oferă celor care vor, posibilitatea să-l ajute pe Alfie. Pe lângă pomenirea numelui său în rugăciune, iată ce putem face, concret:

1. Trimiteți-i un email premierului britanic, Theresa May, cerându-i să-l lase pe Alfie, acum cetățean italian, să fie lăsat în grija spitalului peninsular care s-a oferit să-l îngrijească. Emailul, aici.

2. Trimiteți-i un email sau, cei care doriți, un telefon, ministrului sănătății britanic, Jeremy Hunt. Adresa este: huntj@parliament.uk, iar telefonul este: 020 7219 6813

3. Trimiteți un email către Consiliul General Medical din Marea Britanie, explicându-le în ce hal arată reputația sistemului medical din cauza atitudinii față de Alfie. Emailul este: gmc@gmc-uk.org