ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În medie, 36 de persoane sunt ucise zilnic prin Sinucidere Asistată Medicală în Canada, sub guvernul de extremă stânga al lui Justin Trudeau.

Canada are cele mai permisive legi din lume în materie de Eutanasie, scrie Slay News.

În ultimii ani, guvernul lui Trudeau a relaxat sistematic aceste legi care, la origine, aveau ca scop declarat să ușureze suferințele celor aflați într-o fază terminală a bolii.

Însă, când începi să te joci de-a Dumnezeu, deschizi Cutia Pandorei.

Tot lărgind cadrul acelor legi, au intrat pe rând sub incidența Sinuciderii Asistate Medical depresialipsa unui adăpost, sau bolile mintale.

Mai tragic este că fost lărgit nu doar spectrul „bolilor” pentru care poți fi „sinucis”, ci și vârsta.

După ce legile au inclus „minorii maturi”care pot cere să fie exterminați fără a avea nevoie de consimțământul părinților, se intenționează extinderea legii la copiii mici.

Pe scurt, Eutanasie a căpătat în Canada aspectul unei epidemii cu adevărat devastatoare, nu o făcătură cum a fost Covidul

În medie, 36 de canadieni sunt eutanasiați zilnic.

Potrivit unui raport al Santé Canada, 4,1% din totalul deceselor înregistrate la nivel național este cauzat de Eutanasie.

Cifra reprezintă o creștere considerabilă față de cea înregistrată în 2021, de 3,3%.