ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Participând la o întâlnire cu alegătorii, Donald Trump a ridiculizat forma fizică și capacitățile cognitive ale lui Joe Biden.

Trump a declarat despre Biden că, și atunci când era tânăr, era limitat intelectual. Și a povestit o întâmplare cu senatorul Ted Kennedy:

Odată, i-am făcut un serviciu important. Și, cumva, i-am fost simpatic, și el mie, deși eram deosebiți din multe puncte de vedere, în primul rând politic.

Și i-am spus: „Cine e tipul cel mai deștept din Senat?”. Mi-a dat dat un nume. Nu o să vi-l spun – nu-mi place tipul deloc și încă e activ.

Am spus: „Cine e cel mai prost?” A răspuns: „Probabil, Joe”. „Care Joe?”. „Joe Biden.”

După care Trump a afirmat că, în starea în care este Biden, nu ar trebui să i se lase pe mână codurile de la valiza nucleară: 

Armele nucleare sunt cea mai mare problemă pe care o avem. Și avem un om care nu poate să lege două propoziții. Avem un om care nu știe dacă mai trăiește. Și e sprijinit de presă. Cea mai mare problemă este presa. Presa e mincinoasă. Am inventat expresia asta demult. (Presa) nu vorbește despre asta (starea lui Biden. Dacă eu aș fi făcut unele dintre lucrurile pe care le-a făcut el, s-ar fi reintrodus pedeapsa cu moartea.

Pedeapsa cu moartea, deși încă în vigoare la nivel federal, nu a fost aplicată în timpul administrației Biden.