ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte american a declarat că echipa de consilieri a succesorului său îi administrează acestuia droguri pentru a-l energiza.

Cu ocazia unei manifestații electorale care a avut loc miercuri la West Palm Beach, în Florida, Donald Trump a spus mulțimii prezente că Joe Biden „literalmente nu mai poate vorbi” și că asistenții săi folosesc cocaină pentru a-l ține treaz.

Trump l-a ironizat din nou pe Biden, afirmând că „nu poate coborî de pe o scenă” singur și că trebuie să existe întotdeauna cineva lângă el care să-i spună pe unde să o apuce.

Știți ce se întâmplă după vreo 20 de minute: efectul substanțelor pe care le ia dispare. Atunci devine groggy. Devine cam groggy. Și ei (asistenții) spun: „Dați-l jos de pe scenă, rahatul ăla dispare, frate. Făceți-l să se care!”.

Trump s-a referit și la cocaina găsită la Casa Albă și a declarat ironic:

„Evident că nu avea nimic de-a face cu Hunter și cu Joe!”.

Apoi, jucând rolul lui Hunter Biden, Trump a continuat:

„Da, papa. Ia oleacă din chestia asta. O să te învioreze nițel.”