ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump i-a cerut consilierului său pentru securitate națională, John Bolton, să îl invite la Washington pe președintele Rusiei, Vladimir Putin.
 
Anunțul a fost făcut joi de purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, într-un mesaj în rețeaua Twitter.

„Președintele Trump i-a cerut lui @Ambjohnbolton să îl invite pe președintele Putin la Washington, la toamnă, iar aceste discuții au deja loc', a scris Sanders.

Trump afirmase, cu câteva ore mai devreme, că așteaptă cu nerăbdare a doua întâlnire cu Putin. Despre prima, care a avut loc luni, la Helsinki, președintele american a afirmat că „a fost un mare succes, mai puțin pentru adevăratul dușman al poporului, Media de Fake News (știri false - n. red.)„.

Tot prin intermediul Twitter, președintele american a afirmat că el și omologul său rus ar urma să pună în aplicare „o parte din numeroasele lucruri pe care le-am discutat, între care oprirea terorismului, securitate pentru Israel, proliferarea nucleară, atacurile informatice, comerțul, Ucraina, pacea din Orientul Mijlociu, Coreea de Nord și altele„.