ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un anunț postat pe rețeaua sa socială, Donald Trump afirmă că se așteaptă să fie arestat marți și a făcut apel la proteste pentru ca americanii să îi „ia țara înapoi”. 

Sâmbătă, pe platforma Truth Social creată de Donald Trump, fostul președinte a publicat unanunț bombă.

Textul, scris integral cu majuscule (fapt care trădează nervozitatea), tună și fulgeră la adresa procurorului districtual de Manhattan „corupt și foarte politizat”, care ar urma să îl pună pe Trump sub acuzare.

Motivul: banii dați de Trump pentru a câștiga tăcerea starletei porno Stormy Daniels înaintea alegerilor din 2016.

Un caz care părea de mult închis.

ACUM, SCURGERI ILEGALE DE INFORMAȚII DE LA UN BIROU DISTRICTUAL AL MANHATTANULUI, CORUPT ȘI FOARTE POLITIZAT, CARE A PERMIS STABILIREA DE NOI RECORDURI DE INFRACȚIONALITATE VIOLENTĂ ȘI AL CĂRUI ȘEF ESTE FINANȚAT DE GEORGE SOROS, ARATĂ CĂ, DEȘI NICI O INFRACȚIUNE NU POATE FI DOVEDITĂ ȘI PE BAZA UNUI BASM VECHI ȘI ÎN ÎNTREGIME DEMONTAT (DE NUMEROȘI ALȚI PROCURORI), CANDIDATUL REPUBLICAN ȘI FOST PREȘEDINTE AL STATELOR UNITE ALE AMERICII VA FI ARESTAT MARȚI, SĂPTĂMÂNA VIITOARE. PROTESTAȚI, LUAȚI ȚARA ÎNAPOI.

Stormy Daniels, care a pretins înainte de alegerile din 2016 că a avut o relație amoroasă cu Donald Trump, a primit din partea avocaților acestuia suma de 130.000 de dolari, pentru a nu mai vorbi.

Plata nu înseamnă automat că relația a existat, ci doar că Trump nu și-a dorit să se mai discute despre această afacere în timpul campaniei electorale.

Un avocat al lui Daniels a declarat miercuri că a avut o întâlnire cu procurori din Manhattan și că clienta lor este gata să apară în orice proces în calitate de martor.

Informații despre o posibilă arestare a lui Trump circulau cu câteva ore înainte ca fostul președinte să posteze anunțul bombă.

Donald Trump, care și-a anunțat intenția de a candida din nou în 2024, era cel mai bine plasat față de restul candidaților Republicani, inclusiv de noua stea a politicii conservatoare americane, Ron DeSantis, guvernatorul Floridei.

Cu puțin înainte de a anunța că ar putea fi arestat, Trump lansase un manifest politic incendiar, în care rezuma programul său politic conservator, pro-familie, pro-viață și anti-război.

În acesta, el făcea o afirmație șocantă:

„Cea mai mare amenințare pentru civilizația occidentală nu este Rusia, ci noi înșine.”