Președintele american Donald Trump și-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democraților și a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit „cea mai mare farsă din istoria politicii” și a susținut că îl „exonerează total, complet”, scrie The Guardian.
 
Trump a dedicat jumătate din discursul lui de aproximativ 90 de minute în fața publicului din Grand Rapids raportului procurorului special Robert Mueller, cel care a investigat posibile legături între Rusia și echipa de campanie a lui Trump la alegerile prezidențiale din 2016.
Trump a numit acuzațiile „prostii ridicole”.

„Toți democrații, politicienii, presa de asemenea – persoane rele. Jurnaliștii necinstiți, analiștii TV total mincinoși au ajutat la săvârșirea cele mai mari farse din istoria politicii”, a afirmat Trump.

El a precizat ulterior că investigația a fost de fapt un efort „de a anula rezultatele alegerilor din 2016”.

„Nu a fost nimic mai mult decât un efort sinistru de a submina alegerile noastre istorice și a sabota voința poporului american”, a declarat Trump.

El a cerut în repetate rânduri ca cineva să fie tras la răspundere iar publicul a scandat „închideți-i”.
 
În alte momente, președintele a luat peste picior oponenții democrați, printre care și „cel cu gâtul ca un creion Adam Schiff” și alt membru democrat al Congresului, Jerry Nadler, despre care Trump a afirmat că l-a „învins din nou”.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.