ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Președintele american Donald Trump și-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democraților și a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit „cea mai mare farsă din istoria politicii” și a susținut că îl „exonerează total, complet”, scrie The Guardian.
 
Trump a dedicat jumătate din discursul lui de aproximativ 90 de minute în fața publicului din Grand Rapids raportului procurorului special Robert Mueller, cel care a investigat posibile legături între Rusia și echipa de campanie a lui Trump la alegerile prezidențiale din 2016.
Trump a numit acuzațiile „prostii ridicole”.

„Toți democrații, politicienii, presa de asemenea – persoane rele. Jurnaliștii necinstiți, analiștii TV total mincinoși au ajutat la săvârșirea cele mai mari farse din istoria politicii”, a afirmat Trump.

El a precizat ulterior că investigația a fost de fapt un efort „de a anula rezultatele alegerilor din 2016”.

„Nu a fost nimic mai mult decât un efort sinistru de a submina alegerile noastre istorice și a sabota voința poporului american”, a declarat Trump.

El a cerut în repetate rânduri ca cineva să fie tras la răspundere iar publicul a scandat „închideți-i”.
 
În alte momente, președintele a luat peste picior oponenții democrați, printre care și „cel cu gâtul ca un creion Adam Schiff” și alt membru democrat al Congresului, Jerry Nadler, despre care Trump a afirmat că l-a „învins din nou”.