Președintele american Donald Trump și-a continuat joi seara atacurile la adresa presei, a democraților și a raportului procurorului special Robert Mueller pe care l-a numit „cea mai mare farsă din istoria politicii” și a susținut că îl „exonerează total, complet”, scrie The Guardian.
 
Trump a dedicat jumătate din discursul lui de aproximativ 90 de minute în fața publicului din Grand Rapids raportului procurorului special Robert Mueller, cel care a investigat posibile legături între Rusia și echipa de campanie a lui Trump la alegerile prezidențiale din 2016.
Trump a numit acuzațiile „prostii ridicole”.

„Toți democrații, politicienii, presa de asemenea – persoane rele. Jurnaliștii necinstiți, analiștii TV total mincinoși au ajutat la săvârșirea cele mai mari farse din istoria politicii”, a afirmat Trump.

El a precizat ulterior că investigația a fost de fapt un efort „de a anula rezultatele alegerilor din 2016”.

„Nu a fost nimic mai mult decât un efort sinistru de a submina alegerile noastre istorice și a sabota voința poporului american”, a declarat Trump.

El a cerut în repetate rânduri ca cineva să fie tras la răspundere iar publicul a scandat „închideți-i”.
 
În alte momente, președintele a luat peste picior oponenții democrați, printre care și „cel cu gâtul ca un creion Adam Schiff” și alt membru democrat al Congresului, Jerry Nadler, despre care Trump a afirmat că l-a „învins din nou”.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews