ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Donald Trump a cerut ca parlamentarii republicani din Arizona să continue cu audierile privind fraudele electorale, lăudându-i pentru lupta pe care o duc împotriva fenomenului masiv înregistrat la alegerile prezidențiale. El însuși a intervenit prin telefon în cadrul audierilor din Arizona, transmite Breitbart.
 
„Este cea mai mare înșelătorie comisă vreodată asupra țării noastre”, a afirmat Trump, denunțând din nou frauda electorală.
 
Declarația lui Trump vine după ce Arizona a certificat luni rezultatele alegerilor prezidențiale, atribuind victoria lui Joe Biden, în pofida eforturilor aliaților președintelui Donald Trump de a inversa rezultatul cursei prezidențiale.

Președintele Trump a mai spus că a câștigat statele-cheie Arizona, Michigan, Georgia, Pennsylvania și Wisconsin, amintindu-le susținătorilor săi că a câștigat cu 11 milioane mai multe voturi decât în ​​2016.

„Am urmărit audierile și sunt fascinante, incredibile”, a spus el.

Președintele i-a lăudat pe toți cei care care au observat anomaliile de la vot și anomaliile din acest stat, unde Biden a terminat cu un avans asupra lui Trump de 10.457 de voturi. 

Președintele a acuzat faptul că Arizona a certificat rezultatele alegerilor în timp ce, în paralel, avea loc audierea republicanilor din acest stat privind frauda electorală. El l-a acuzat pe guvernatorul republican Doug Ducey că a grăbit procesul de certificare, în ciuda întrebărilor legate de integritatea alegerilor. „S-a grăbit să semneze certificaarea alegerilor. Nu ar fi trebuit să semneze. De ce ai semna când vezi aceste audieri incredibile care arată o corupție și o fraudă atât de oribilă?”, a continuat Trump.

Președintele a repetat acuzații ale alegătorilor care susțin că au venit să voteze, dar au aflat că „votaseră” deja sau buletine de vot care au fost procesate fără observatori electorali republicani.
 
„Vă mulțumesc tuturor. Am urmărit audierile, pe care le consider fascinante, incredibile. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că faceți acest demers curajos și știu că unii sunt învinuiți, dar și mai mulți sunt lăudați de publicul american. Avem 74 de milioane de voturi, cu 11 milioane mai multe decât am avut în 2016. Ne așteptam să luăm 68 de milioane de voturi și am spus că vom câștiga cu ușurință.

Avem 74 de milioane de voturi, chiar depășim acest număr, aproape de 75. Dar, iată, noi avem 74 de milioane și nu am câștigat, însă eu știu că am câștigat Arizona, am câștigat Michigan și am câștigat Georgia și am câștigat Pennsylvania și am câștigat Wisconsin. Dar ei și-au făcut jocurile, jocuri cum nimeni n-a mai văzut până acum. 

Aceasta este prima dată când Republicanii sau oricine a reacționat. Alegerile din 2020 au fost măsluite. A fost o înșelătorie. Lumea întreagă o urmărește și râde de țara noastră. Ei râd de noi, știind cine a câștigat - noi am câștigat de departe! Observatorii au fost dați afară din clădiri sau ținuți la mare distanță. În numeroase state au fost dați afară din secțiile de vot.

Există persoane care au mers să voteze și cărora li s-a spus „Ne pare rău, dar ați votat deja. Am primit deja buletinul d-voastră de vot”. „Nu, nu am votat niciodată. Sunt foarte mândru să votez pe 3 noiembrie. Sunt foarte mândru să merg la vot”. „Nu, avem buletinul d-voastră de vot”. Și au intrat să depună o plângere. Dar, în unele cazuri, au plecat plângând acasă.

N-au mai văzut niciodată așa ceva. Avem mii și mii de oameni care au făcut acest lucru. Aceasta ne arată cât de aroganți au fost Democrații și alții în preluarea și furtul unor alegeri, pentru că ceea ce au încercat să facă a fost să le fraudeze. Iar calea cea mai simplă pentru mine, după cum îmi spune toată lumea, ar fi să mă concentrez pe alegerile din 2024.

Dar eu am răspuns că nu, trebuie să mă concentrez pe ceea ce s-a întâmplat acum două săptămâni, deoarece aceasta este cea mai mare escrocherie săvârșită vreodată la adresa țării noastre. Asta e cea mai mare, dar am trecut prin multe. Am trecut prin inventatul scandal cu Rusia, prin inventatul impeachment (punere sub acuzare a președintelui) și prin toate celelalte lucruri, iar apoi, pe deasupra tuturor, prin aceea că voi aveți un guvernator pe nume Ducey care tocmai s-a grăbit să semneze certificările astfel încât Kelly să ajungă în Senat cât mai curând posibil. 

Ce înseamnă asta? Nu trebuia să semneze, iar eu mă întreb de ce ar semna când aveți aceste incredibile audieri în derulare, care scot la iveală atâta corupție și o atât de oribilă fraudă la adresa poporului american și a cetățenilor statului Arizona? Așa că va trebui să deslușiți care-i treaba cu Ducey, care nici nu putea să se grăbească mai tare decât a făcut-o și spun doar că vreau să vă mulțumesc.

Vom câștiga bătălia, n-avem de gând să renunțăm niciodată. Nu ne vom da bătuți niciodată. Nu s-a mai întâmplat niciodată una ca asta. Mii și mii de voturi au fost exprimate și aveți unii oameni care au fost plătiți să voteze, știți asta. Și, după cum știți, suntem la numai 9000 de voturi. Este un număr foarte mic de voturi, comparativ cu milioanele exprimate.  

Am pierdut Arizona cu 9000 de voturi. Este o fracțiune mică, iar asta ar lua doar o jumătate de zi sau câteva ore de verificări. Ei bine, vă spun că ne vom lupta. Mergem până la capăt. Mai avem procese suplimentare care vor fi înaintate probabil mâine în Wisconsin și în Georgia, și sunt cazuri solide. Sunt procese foarte puternice, ale unor avocați de succes, cu probe grozave. 

Arizona nu va uita ceea ce tocmai a făcut Ducey. Noi nu vom uita niciodată ... cetățenii statului Arizona. Am avut unele dintre cele mai mari mitinguri care s-au văzut vreodată. Mi-au plăcut la nebunie acele mitinguri, foarte mulți dintre voi ați fost acolo și m-ați auzit zicând că n-avem cum să pierdem acest stat.

Și nu am pierdut acest stat. Noi nu am pierdut acest stat. L-am câștigat de departe. Dar vreau doar să mulțumesc tuturor. Urmăresc audierile și mulți alți oameni le urmăresc pe One America News și alte posturi care sunt mașinării de rating. Rating-ul lor a atins cote maxime deoarece acestea spun adevărul. Iar alte posturi suferă enorm, după cum probabil ați auzit, din cauză că nu ne urmăresc și, de aceea, nu o duc prea bine. 

Dar lumea se uită, întreaga țară se uită și îi admirăm pe toți oamenii fantastici, printre care politicienii și reprezentanții. Dar acești reprezentanți care se află acolo și fac o treabă excelentă și ceea ce nu realizează ei e că, deși e posibil să-și audă vorbe, cu toate astea ei vor deveni legende tocmai pentru că se angajează în acest demers. Țara apreciază cu adevărat acest lucru. 

Noi avem mai mult decât ei (democrații -n.red.). Eu reprezint pe toată lumea, dar asta a fost o escrocherie și trebuie să-i dăm de cap.

Vreau să-i mulțumesc lui Rudy și echipei sale pentru că fac o treabă atât de bună și pentru că au curajul s-o facă, având în vedere că mulți avocați au trebuit să renunțe din cauză că au primit amenințări.

Deci îi mulțumim lui Rudy pentru curajul său și el știe că aveam de gând să zic că el a fost de departe cel mai grozav primar din istoria New York-ului. Vedeți ce s-a întâmplat cu New York-ul. Adică, vedeți ce se întâmplă chiar acum. El a fost cel mai bun primar din câți am avut. I-am spus lui Rudy zilele trecute că ceea ce face acum în legătură cu alegerile prezidențiale din SUA și cu alte alegeri, dar mai ales cu cele prezidențiale, și pe cât de important a fost ceea ce a făcut ca primar, cu atât mai important e ceea ce face acum. E cel mai important lucru pe care l-a făcut vreodată.

Deci, vreau să-i mulțumesc lui Rudy. Vreau să le mulțumesc tuturor reprezentanților politici și vreau să le mulțumesc tuturor martorilor minunați pentru că au demonstrat curaj și dragoste de țară. Vă mulțumesc foarte mult!”, a declarat Donald Trump într-o intervenție telefonică în timpul audierilor din Arizona.