ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte Donald Trump a promis că dacă va ajunge din nou la Casa Albă va lansa o ofensivă fără precedent împotriva principalelor avanposturi ale Progresismului.

La o manifestație organizată de asociația conservatoare Faith and Freedom Coalition, Trump a declarat război transgenderismului, anunțând că va interzice mutilarea copiilor pentru schimbarea de sex în toate cele 50 de state americane:

„Altceva ce mi se pare incredibil că trebuie să spun...Este atât de ridicol... Atât de oribil și de ridicol... Voi ține bărbații departe de sportul feminin.”

Trump s-a referit la un fenomen care ia o amploare tot mai mare: participarea transgenderilor bărbați la competițiile sportive feminine, pe care de obicei le și câștigă zdrobitor, sfidând etica sportivă și egalitatea de șanse.

Fostul președinte s-a referit apoi la transgenderismul care face ravagii în rândurile copiilor și adolescenților americani, inclusiv prin tratamente chirurgicale:

„Și voi semna un decret prin care să interzic mutilarea sexuală a copiilor în toate cele 50 de state... Interzis.”

Și a adăugat:

„Iar în prima zi (de mandat) voi reinstitui interdicția Trump a transgenderilor în armată. Pentru că un războinic trebuie să fie concentrat pe zdrobirea dușmanilor Americii, concentrat pe scopul de a fi puternic. Trebuie să fie puternic, să fie tare – mai ales când vezi ce se întâmplă azi în lume – fără să fie preocupat de ideologia extremistă a genului.”

De asemenea, Trump a promis că va combate și așa-numita „teorie critică a rasei”, care culpabilizează și asuprește rasa albă, considerând-o vinovată de toate relele istoriei.

„Teoria critică a rasei” se învață astăzi în majoritatea școlilor americane, la pachet cu ideologia de gen, iar părinții nu au nici un drept să se opună, la fel ca în cazul tratamentelor de schimbare de sex ale copiilor lor.

„Vă puteți imagina? Vă puteți imagina că ați fi putut spune asta acum 10 sau 15 ani? Voi lupta pentru drepturile părinților. Voi lupta pentru alegerea directă de către părinți a directorilor de școli. Dacă un director, oricare ar fi el, nu își face treaba, părinții trebuie să aibă dreptul să îl destituie imediat și să aleagă pe altcineva.”

Mai mult, Donald Trump a promis:

„Nu voi da nici un ban oricărei școli care impune obligativitatea vaccinării sau a măștii, de la grădiniță până la colegiu.”

În timpul „pandemiei”, în ciuda rolului său major în producerea „vaccinurilor” COVID și a atitudinii sale ambigue față de restricții, Trump s-a declarat întotdeauna, cu fermitate, împotriva impunerii oricărei obligativități.

Deși, Trump ezită să se pronunțe pentru o interzicere TOTALĂ a avorturilor, el a promis că va lupta împotriva politicilor promovate de Democrați ca mama să aibă „dreptul” de a-și ucide pruncul în pântece până în ultimele zile de sarcină. Și chiar după aceea, în primele ore după naștere.

„Ca președinte al vostru, voi continua să apăr cu tărie politicile pro-viață, așa cum am făcut timp de patru ani... Nu trebuie să ne fie frică să îi combatem pe Democrații extremiști... De aceea, dacă voi fi reales, voi continua să mă lupt împotriva aborționiștilor demenți din Partidul Democrat care cred în avortul fără limite, la cerere, și chiar în executarea bebelușilor după naștere.”

Lovind în pincipalii piloni ai Progresismului, pe care se sprijină ofensiva Stângii pentru pervertirea Omului, Donald Trump le dă un nou motiv puternic dușmanilor să blocheze prin orice mijloace și cu orice preț revenirea sa la Casa Albă.

În acest sens, Trump a rostit o frază care caracterizează perfect rolul pe care l-a jucat în ultima decadă în istoria lumii:

„De fiecare dată când Democrații din Stânga extremistă, marxiștii, comuniștii și fasciștii mă acuză, iau aceasta ca pe o diplomă de mare curaj.”