Președintele Donald Trump a numit ancheta FBI în legătură cu presupusa încercare de „amestec al Rusiei”  o „lovitură de stat”,declarând că vrea ca procurorul general William Barr să investigheze originile acestei anchete, scrie RT.

”A fost o anchetă ilegală. Ea a început ilegal. Toate astea erau un atac. Totul. Cu polițiști veroși, oameni răi”, a spus Trump, precizând că nu a văzut și nici nu a citit raportul procurorului special Robert Mueller cu privire la ancheta rusă, a cărui publicare integrală o cer democrații.

”Noi i-am bătut”, a adăugat Trump. ”Nu a fost niciun amestec și nicio obstrucționare”.

După 22 de luni de anchetă, procurorul special Mueller i-a transmis, la 23 martie, un raport final de aproape 400 de pagini secretarului Justiției, care a publicat două zile mai târziu un rezumat al principalelor concluzii.

Potrivit acestui rezumat de patru pagini, Mueller a conchis că nu există probe ale unei complicități între Rusia și candidatul republican în alegerile prezidențiale din 2016.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews