Președintele Donald Trump a numit ancheta FBI în legătură cu presupusa încercare de „amestec al Rusiei”  o „lovitură de stat”,declarând că vrea ca procurorul general William Barr să investigheze originile acestei anchete, scrie RT.

”A fost o anchetă ilegală. Ea a început ilegal. Toate astea erau un atac. Totul. Cu polițiști veroși, oameni răi”, a spus Trump, precizând că nu a văzut și nici nu a citit raportul procurorului special Robert Mueller cu privire la ancheta rusă, a cărui publicare integrală o cer democrații.

”Noi i-am bătut”, a adăugat Trump. ”Nu a fost niciun amestec și nicio obstrucționare”.

După 22 de luni de anchetă, procurorul special Mueller i-a transmis, la 23 martie, un raport final de aproape 400 de pagini secretarului Justiției, care a publicat două zile mai târziu un rezumat al principalelor concluzii.

Potrivit acestui rezumat de patru pagini, Mueller a conchis că nu există probe ale unei complicități între Rusia și candidatul republican în alegerile prezidențiale din 2016.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.