ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fapt nemaivăzut în istoria sociologiei: realizatorul unei cercetări sociologice respinge rezultatele acesteia declarându-le „aberații”.

Un sondaj recent, realizat de ABC News și Washington Post, arată că, dacă în alegerile prezidențiale din 2024 s-ar confrunta Joe Biden și Donald Trump, fostul președinte ar câștiga la o mare diferență: 51% - 42%.

Uluitor, însă, Washington Post, co-realizator al cercetării sociologice, a respins corectitudinea acesteia:

„Sondajul The Post – ABC îl dă pe Biden în urma lui Trump cu 10 puncte procentuale în acest stadiu timpuriu al ciclului electoral, deși diferența considerabilă a lui Trump în această cercetare este în semnificativă contradicție cu alte sondaje publice care arată că în cursa electorală se înregistrează o egalitate virtuală.”

Și ziarul lui Jeff Bezos continuă cu turnatul cenușii în cap, declarând rezultatul muncii lor „aberant”:

„Diferența dintre acest sondaj și altele, precum și compoziția neobișnuită a coalițiilor lui Trump și Biden, sugerează că este vorba probabil de o aberație statistică.”

(Se știe că potrivit celor mai recente principii sociologice, singurele sondaje reale sunt cele în care câștigă „cine trebuie”.)

Sondajul renegat de autori indică și faptul că, în rândul alegătorilor de sub 35 de ani, diferența dintre Trump și Biden ar fi dublă: de 20%.

ABC News s-a ferit să se împroaște singură cu noroi, mulțumindu-se doar să comenteze că rezultatele sondajului său sunt „pur și simplu uimitoare”.

Pe de altă parte, confirmând parcă rezultatele de mai sus, un sondaj NBC News a înregistrat un nivel record al cotei de dezaprobare pentru actualul președinte, Joe Biden: 56%.

Mai mult, 72% dintre americani se declară nemulțumiți de rezultatele economice ale administrației Biden.