ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Michael Flynn, fostul consilier de securitate națională al lui Donald Trump, spune că președintele ar trebui să impună legea marțială pentru a forța noi alegeri în statele-cheie unde a fost dat câștigător Joe Biden.
 
Dominion Voting Systems Inc. este unul dintre cei trei furnizori de echipamente de vot care controlează 88% din piața SUA. Peste 30 de state din SUA folosesc acest sistem.

Într-un interviu pentru rețeaua Newsmax, Flynn a spus că președintele ar trebui să desfășoare armata și să „pună mâna” pe mașinile de vot pentru a organiza noi alegeri, potrivit The Sun.

"Nu există altă cale să putem avansa ca națiune", a spus Flynn, recent grațiat de Trump. "La ordinul lui, ar putea imediat să pună mâna pe fiecare dintre aceste mașini." Flynn s-a referit la mașinile de vot Dominion din toată țara, despre care s-a descoperit că au schimbat voturile de la Trump, la Joe Biden. 
 
„De asemenea, poate ordona, în statele-cheie, folosirea capabilităților militare, plasarea lor în aceste state, fără să mai reia alegerile. Nu e ceva fără precedent. Acești oameni vorbesc despre legea marțială de parcă ar fi ceva ce nu s-a mai întâmplat niciodată. Legea marțială a fost instituită de 64 de ori”.

Nu e prima dată când Flynn cere o preluare militară, în urma fraudării alegerilor de luna trecută. La 1 decembrie, el a distribuit un mesaj pe Twitter, de la un grup de activiști conservatori din Ohio, prin care îi cerea lui Trump să „suspende Constituția”, să declare legea marțială, iar armata să organizeze din nou alegeri.