ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O ușoară recuperare în sondaje cu trei zile înainte de alegeri îi oferă lui Donald Trump o nouă energie pentru a lupta până la capăt. Și de a-i avertiza pe americani ce-i așteaptă cu Biden la Casa Albă. Un nou sondaj realizat de Selzer (Des Moines Register/Selzer and Co) în statul Iowa arată că președintele Donald Trump conduce în fața contracandidatului lui Joe Biden cu 48% la 41%. Iar media tuturor sondajelor pentru Iowa îl plasează pe Trump cu două puncte procentuale în fața lui Biden, anunță CNN.

Donald Trump a atracat intențiile declarate ale fostului vicepreședinte Joe Biden de a  impune mai multe închideri împotriva coronavirusului . "Joe Biden promite să întârzie vaccinul și să transforme America într-un stat- închisoare", a spus Trump  în timpul unui miting de campanie desfășurat duminică în Georgia. „Un vot pentru Biden este un vot pentru închideri, disponibilizări și mizerie”, spune Trump, conform Breitbart.

Trump l-a acuzat din nou pe Biden de ipocrizie pentru că le-a permis revoltaților de stânga să jefuiască și să incendieze bunuri în unele dintre marile orașe americane, susținând că asta a înrăutățit pandemia.
 
Pentru că,  așa cum se știe, Biden și democrații au încurajat mișcarea BLM și protestele violente ale acesteia, din ultimele luni, sub pretextul anti-rasismului. Acțiuni susținute și de presa globalistă care a pretins că revoltele BLM nu sunt violente, iar oamenii ieșiți în stradă sunt pașnici, în ciuda vandalismelor și jafurilor care au aruncat America în haos.

„V-au închis bisericile, v-au închis școlile, dar dacă vreți să revoltați și să ardeți magazinele și să aveți anarhiștii acolo, este în regulă”, a spus Trump. „Dar nu puteți merge la școală, nu puteți merge la biserică. E o nebunie."

Președintele a spus că o altă rundă de închideri va fi „mortală”.

„Biden dorește o închidere națională crudă și lipsită de inimă”, a spus Trump, descriind planul oponentului său drept „blocaj draconic impus de Europa”.

Trump i-a criticat pe Biden și alți democrați pentru că au încercat să încetinească și să provoace îndoieli cu privire la eficacitatea unui vaccin  anti coronavirus.

„Dacă doriți ca un vaccin să ucidă virusul, o slujbă care să vă susțină bine familia și libertatea de a vă trăi viața, atunci dați-vă votul pentru un om pe nume Trump”, a spus liderul de la Casa Albă.

De asemenea, Donald Trump a sugerat că ar putea scăpa de Anthony Fauci, super-expertul și consilierul Casei Albe împotriva pandemiei. În timp ce mulțimea venită să-l întâmpine pe aeroportul Miami Opa-Locka scanda „Fire Fauci!”, Trump i-a lăsat pe americani să continue scandările câteva secunde înainte de a răspunde: „Nu spuneți nimănui, dar lasați-mă să aștept puțin după alegeri. Apreciez sfaturile. Apreciez asta". Și a adăugat: „S-a înșelat foarte tare. Este un om bun, dar greșește foarte mult”.