ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru prima dată în ultimele șase luni, Donald Trump, candidatul la alegerile prezidențiale ale Statelor Unite, are un avans de 1% față de Hillary Clinton, conform unui sondaj realizat recent de ABC News.

Astfel, după scandalul în care a fost implicată Hillary Clinton privind ancheta FBI legată de emailurile ascunse pe care le trimitea atunci când era secretar de stat, șansele lui Trump de a câștiga alegerile s-au mărit, potrivit ABC News.

Potrivit sondajului realizat de Langer Research Associates, 46% dintre alegători și-au exprimat dorința de a vota cu Donald Trump, în timp ce 45% vor să voteze cu Hillary Clinton.

Donald Trump a reușit să fie cu un pas înaintea adversarei sale într-un timp foarte scurt, în condițiile în care în urmă cu numai două zile, Hillary avea un avans de 1%.