ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a promis că, atunci când va deveni președinte, va pune capăt traficului sexual al copiilor în America, spunând că stă împotriva cabalei satanice a pedofililor care conduc lumea.

„Voi folosi ordinul Titlul 42 pentru a pune capăt crizei legate de traficul de copii și a întoarce imediat toți copiii traficați în familiile lor, în țările lor de origine”, a declarat Trump, în timpul discursului său recent la summitul Concerned Women for America de la Washington D.C., potrivit peoplesvoice.tv.  

„Așa cum a spus și Jim Caviezel – care este un om grozav – în filmul Sound of Freedom, «Copiii lui Dumnezeu nu sunt de vânzare»”.
Potrivit gatewaypundit.com, anterior, Trump i-a invitat pe fostul agent DHS (Department of Homeland Security), Tim Ballard, din a cărui poveste s-a inspirat Sound of Freedom, pe actorul Jim Caviezel și pe directorul Sound of Freedom Eduardo Verástegui la o proiecție specială la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey.
În timpul președinției sale, Trump a subliniat ferm că trebuie pus capăt traficului de copii.

În 2019, administrația Trump a implementat un program pilot în care străinii ilegali care treceau granița cu un minor însoțitor erau supuși unor teste ADN rapide și s-a descoperit că peste 30% dintre imigranții ilegali care treceau granița cu minori nici măcar nu erau rude cu copiii, deși susțineau că sunt.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews