ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump a promis că, atunci când va deveni președinte, va pune capăt traficului sexual al copiilor în America, spunând că stă împotriva cabalei satanice a pedofililor care conduc lumea.

„Voi folosi ordinul Titlul 42 pentru a pune capăt crizei legate de traficul de copii și a întoarce imediat toți copiii traficați în familiile lor, în țările lor de origine”, a declarat Trump, în timpul discursului său recent la summitul Concerned Women for America de la Washington D.C., potrivit peoplesvoice.tv.  

„Așa cum a spus și Jim Caviezel – care este un om grozav – în filmul Sound of Freedom, «Copiii lui Dumnezeu nu sunt de vânzare»”.
Potrivit gatewaypundit.com, anterior, Trump i-a invitat pe fostul agent DHS (Department of Homeland Security), Tim Ballard, din a cărui poveste s-a inspirat Sound of Freedom, pe actorul Jim Caviezel și pe directorul Sound of Freedom Eduardo Verástegui la o proiecție specială la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey.
În timpul președinției sale, Trump a subliniat ferm că trebuie pus capăt traficului de copii.

În 2019, administrația Trump a implementat un program pilot în care străinii ilegali care treceau granița cu un minor însoțitor erau supuși unor teste ADN rapide și s-a descoperit că peste 30% dintre imigranții ilegali care treceau granița cu minori nici măcar nu erau rude cu copiii, deși susțineau că sunt.