ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american și cel rus se vor întâlni pentru a doua oară, cu prilejul unui summit regional organizat în Vietnam. 

După ce a ajuns duminică în Japonia, în cadrul turneului său asiatic ce va dura 13 zile, Donald Trump a anunțat că se va întâlni în următoarele zile cu Vladimir Putin, prilejul fiind summitul regional Asia-Pacific ce se va desfășura în Vietnam, conform CNN.

La bordul Air Force One, Trump le-a dezvăluit ziariștilor că speră să obțină ajutorul liderului de la Kremlin în criza nord-coreeană. 

„Cred că era de așteptat să ne întâlnim. Vrem ajutorul lui Putin în chestiunea Coreei de Nord”, le-a spus Trump corespondenților de presă.

Putin și Trump s-au întâlnit pentru prima dată acum 4 luni, la summitul G20. Experții au analizat atunci întâlnirea ca fiind mai degrabă o victorie pentru președintele Rusiei.

Donald Trump pleacă în prima lui vizită în Asia cu planuri mari. Președintele a recunoscut că va avea pe agendă subiecte cu greutate, dar a dat asigurări că rezultatele vor fi satisfăcătoare. 

„Vom vorbi despre comerț, vom vorbi despre Coreea de Nord. Suntem entuziasmați. Dar cred că vom avea o deplasare de succes. Există multă bunăvoință”, a spus Trump.