ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma unui mesaj pe Twitter pe care Bloomberg și alte organizații de presă de stânga l-au catalogat imediat o „aparentă recunoaștere” a înfrângerii în alegeri, președintele Donald Trump  a revenit. Cu un nou mesaj, încă necenzurat de Twitter, în care le transmitea celor care își freacă mâinile după ce el ar fi făcut un pas în spate că au nu au înțeles nimic. Biden este câștigător doar pentru în ochii presei Fake, le-a precizat Trump. „ (Biden)A câștigat doar în ochii FAKE NEWS MEDIA. Nu recunosc NIMIC! Mai avem un drum lung de parcurs. Aceestea au fost ALEGERI FRAUDATE!”.

Mesajul lui Trump considerat de presa maintream drept o primă concesie după rezultatele care l-au proiectat pe Biden președinte era acesta:

A câștigat pentru că alegerile au fost aranjate. Observatorilor nu le-a fost permis accesul iar voturile au fost intabulate de o companie de stânga radicală, Dominion, cu o reputație proastă și echipament prost care nu s-ar califica nici măcar pentru Texas (pe care l-am câștigat la diferență mare), Media Tăcută și Falsă și mai multe!”.

Într-un tweet ulterior, Trump a acuzat și „erorile mecanice” din noaptea alegerilor, despre care a spus că „erau chiat ei în timp ce încercau să fure voturi. Concluzia sa: „Alegerile prin corespondență sunt o glumă bolnavă”.

Ambele tweet-uri, ca de altfel majoritatea tweet-urilor recente ale președintelui despre alegeri cu privire la frauda electorală, au fost marcate de Twitter cu o ectichetă de avertisment.