ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul republican la prezidentialele din SUA, Donald Trump, afirmă ca Hillary Clinton, contracandidata sa din partea Partidului Democrat în cursa pentru Casa Alba, ar trebui sa fie încarcerata pentru ca, în perioada mandatului ei de secretar de stat al SUA, a folosit contul de e-mail personal pentru corespondenta oficiala, transmite DPA.

Scandalul se refera la faptul ca mesajele pe e-mail au fost trimise sau primite printr-o mesagerie si un server private ale lui Hillary Clinton si nu printr-un cont guvernamental, cum este regula.Printre altele, o parte din aceste corespondente se refera la Libia si îndeosebi la atentatul islamist împotriva consulatului american din Benghazi din 11 septembrie 2012, în care si-au pierdut viata ambasadorul Christopher Stevens si alti trei agenti americani.
 
Administrația democrata de la Washington si Hillary Clinton au fost acuzate de catre republicanii din Congresul american ca încearca sa disimuleze o parte din faptele despre acest atac.

''Voi spune acest lucru - Hillary Clinton trebuie sa mearga la închisoare'', a spus Trump la un eveniment electoral desfasurat la San Jose, statul California.

''Baieti, sincer acum, ea (Hillary Clinton) este vinovata pâna la Dumnezeu'', a Donald Trump, precizând ca în cazul în care el va deveni președinte al Statelor Unite va da dispozitii procurorului general al țării să ancheteze cazul folosirii de catre Hillary Clinton a e-mailului privat pentru comunicarea oficiala.